The most likely central idea of the given passage is that <u>Marlow believes he and his crew have literally time-traveled to the Stone Age.</u>
According to the given passage, the narrator talks about his journey with a group of people who were wanderers on a prehistoric earth and fancied themselves to be conquerors, taking possession of that place.
In Heart of Darkness is a story told about Marlow who journeyed to Congo, Africa and he has a twisted concept of reality where he believes he has literally gone with his crew to the Stone Age.
Read more here:
brainly.com/question/20067513
Meta-fiction is the correct answer
“Alcaic, classical Greek poetic stanza composed of four lines of varied metrical feet, with five long syllables in the first two lines, four in the third and fourth lines, and an unaccented syllable at the beginning of the first three lines “ not sure if that helps or not
But our political compact, our social contract<span>, is under real strain.</span>
Answer:
#2: The text says, "Nature's first green is gold, Her hardest hue to hold." Based on the evidence, i can infer that Robert Frost is talking about how when we are young we are innocent but it's not going to be like that forever.
#3: This poem talks about the innocence of a person when they are young, like how Ponyboy was before he witnessed murder.
Explanation:
Hope this helps.