Maybe, what do you need help with?
Answer:
Hello. You did not show the passages to which the question refers and I was unable to find them, however I know what texts you are referring to and so I will help you.
In one of the passages the relationship between Guinevere and Lancelot is presented in a very cold way, where Lancelot is not affected in any way by Guenevere.
In the other section, however, this reality changes, and Guinevere and Lancelot have a friendly relationship, based on the friendship between the two.
Explanation:
Guinevere and Lancelot are very important characters in the chronicles of King Arthur, Guinevere being married to the king and Lancelot the best friend of the king.
Guinevere and Lancelot have different relationships during the plot, they start the story with little interaction and animosity, where Lancelot seems to be unaffected by her and barely notices her presence, however this relationship evolves until creating an amide between the two, which continues to evolve until they become lovers.
After going through the poem, we can easily interpret what the poet wants to convey. However, we are given several options to choose from. The imagery utilized by the poet affects the readers in the following ways:
Opt 1- It definitely creates a visual of the skinny man.
Opt 2- It also conveys sounds to create a more engaging frame for the reader.
Opt 3- These imagery elaborates the actions done by the boy.
Opt 5- Following this, the imagery boosts the readers to care for the character.