In "Street farmer", the author Elizabeth Royte develops the idea that Will Allen is a pioneer in the urban farming industry not only by enumerating all the work he does in the farm, but also by telling the reader of his teaching of it: "Today Allen is the go-to expert on urban farming, and there is a hunger for his knowledge. When I visited Growing Power, Allen was conducting a two-day workshop for 40 people: each paid $325 to learn worm composting, aquaponics construction and other farm skills."
She also tells the reader of the foundation awards he has received and about the five-year research he did about worm compost making in Milwaukee’s winter, "learning their food and shelter preferences. “I’d run my experiments over and over and over—just like an athlete operates.”"
Answer:
Try using EasyBib! Follow the instructions and do as it says and it should really help!! :))))
Explanation:
Which phrases from the passage establish a cheerful mood? choose four answers. ""their way led them"" ""air of invitation"" ""rows of smiling saleswomen"" ""even on sunday"" ""gaiety of note"" ""pleased the eye""
The phrases from the passage which establish a cheerful mood includes:
- air of invitation
- rows of smiling saleswomen
- pleased the eye
<u>What is a </u><u>phrase</u><u>?</u>
A phrase is a set of or more phrases , written or spoken which features as a single unit in the syntax of a sentence. It normally consists of a head additionally known as primary phrase and an elaborating phrase.
The phrases air of invitation, rows of smiling saleswomen and thrilled the eye all symbolises glad mood.
Learn more about phrases: brainly.com/question/24998246
#SPJ4
Answer:
I think the other reson was money.....he wanted money.
Lainey is looking for a new apartment and her realtor keeps calling her with new listings. The calls only take a few minutes, but a few minutes here and there are really starting to add up. She's having trouble concentrating on her work. What should Lainey do? a) Tell her realtor she can only receive text messages O b) Limit the time spent on each call O c) Turn off her phone until she is on a break O di Call her realtor back when customers won't see her on the phone