1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Verdich [7]
3 years ago
6

Need help i don't understand

English
2 answers:
Flauer [41]3 years ago
8 0

Answer:

I think it's the second one (since he was constantly interrupting others).......srry if I get it wrong:/

Maurinko [17]3 years ago
6 0
Out of the classroom is the answer, because it describes where the teacher sent Brad
You might be interested in
If you could change one rule that your family has, what would you change?<br> This is for English.
RSB [31]

No social media until 18

Just makes sneakier kids

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the paragraph.
VikaD [51]

Answer:

\fbox{Sentence 4}

Explanation:

Let me know if you want the full explanation. Have a great weekend! ❤

6 0
3 years ago
The really important cause of the recent increase in renewable energy sources is new technology.
Hoochie [10]
The correct answer is D
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
The Hypocrisy of American Slavery
dmitriy555 [2]

The speaker's intent in this excerpt from the speech is most likely to criticize the white population for celebrating liberty while enforcing slavery on the black population (B).

Frederick Douglass gave this speech in Rochester, New York on July 4th, 1852.

In the text, Douglass denounces the irony which results from asking him, a black former slave, to speak on a holiday which is meant to represent liberty for Americans. Indeed, while they cheer and celebrate, their slaves can only dream of freedom: "above your ... tumultuous joy, I hear the mournful wail of millions, whose chains ... are today rendered more intolerable by the jubilant shouts that reach them." Douglass is saying America is "false to the present" if it thinks of itself as a nation of liberty, because it is ignoring the people who cannot take part in this liberty.

5 0
3 years ago
A bakery offers sale price of $2.25 for 4 muffins. what is the price per dozen
Likurg_2 [28]

Answer:

$6.75 per dozen

Explanation:

one dozen is 12

4×3=12

2.25×3=6.75

3 0
3 years ago
Other questions:
  • In dust bowl blues, what happened to the speakers farm and his gal
    6·1 answer
  • Which statement about solar energy is correct?
    10·2 answers
  • Identify the class of the italicized pronoun(s) in the sentence. A good scientist equips himself with the right tools and the ri
    9·2 answers
  • When jesse first met nicolette, he extended his hand and said warmly, "nice to meet you." in response, nicolette sighed, rolled
    11·1 answer
  • Identify the subject of each verb in parentheses. Then, choose the form of the verb that agrees with that subject. 1 . T h e p a
    6·1 answer
  • Which resource is most useful for finding the correct spelling of words if you have internet access?
    10·1 answer
  • Can I get help on both of theeese here’s the phtoo
    13·2 answers
  • Which sentence uses a correlative conjunction to join two
    8·1 answer
  • Which two statements show how the narrative point of view develops the passage? Literary Point of View study island
    8·1 answer
  • In the second paragraph of the story, the children are gathering stones, seemingly just for fun. The end of the reading demonstr
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!