Ulysses went through many experiences before meeting Nausicaa and his servants. These experiences showed him that not everything is resolved on the basis of force, but many things are resolved in a less radical way, especially when you are in a strange territory, alone and without allies.
The moment when Ulysses faces the Neptune storm is a moment when he is proud, proud and arrogant for being a great and victorious warrior. At that moment Ulysses is immature and this provokes the wrath of the gods. However, when he encounters Nausicaa, that arrogance is no longer so evident, due to all the difficulties he faced along the way and which became much more difficult due to his immature behavior. That is why at that moment, Ulysses decides to act cautiously, which shows a great maturation of the character. This caution is the result of the unpredictability of the region and of the events, which Ulysses has learned to respect.
Chekhov portrays the cultural experiences of people of low rank in this passage as follows:
:"He shows that they depend on their superiors' approval and heap praise on their superiors to curry favor."(Option D)
<h3 /><h3>Which excerpt from the passage best supports the answer in Part A?</h3>
The excerpt that supports the answer in part A is:
"'…we, your subordinates, on this so memorable for us. Er. Day, beg your Excellency to accept in token of our respect and profound gratitude this album with our portraits in it…'"
Learn more about Chekhov at:
brainly.com/question/1838522
Answer: it takes the narrator and his neighbor a day to mend the wall between their properties. We know this, because the narrator states:
And on a day we meet to walk the line
And set the wall between us once again.
Explanation:
Answer:
1.true
2false
3true
4true
Explanation:
2. his members has a lot of family