Answer:
because it comes from an actual immigrant whose experience agrees with Freedman's statement that one out of every five immigrants was detained.
Explanation:
According to Edward Corsi's quotation from the book "Immigrant Kids", Angelo Pellegrini recounts his experience of his family being detained at Ellis Island as his sister who was ill was rejected and his mother was told that she can't be allowed to go in.
This quotation adds credibility to the text because it comes from an immigrant whose experience agrees with Freedman's statement that one out of five immigrants was detained.
The main idea is basically "what is the passage saying?" If you read you will realize that it's informational passage of effects of removing forest canopy and soil erosion. The correct answer would, therefore, be D.
The answer is not C, the real answer is A. The lack of color distracts the eye from the children's dirty faces and clothing. i just took the quiz.
PLZ give me a hart
<span>Romantic poetry contrasts with neoclassical poetry, which was the product of intellect and reason, while romantic poetry is more the product of emotion. Romantic poetry at the beginning of the nineteenth century was a reaction against the set standards, conventions of eighteenth century poetry. so i think the answer is A.</span>