I’d say “but”is the answer
This passage uses repetition to create a haunting effect in two different ways. The first way repetition is used is through literal repetition, repeating the phrase "my darling" and ending both of the final lines with the word "sea". The second form of repetition that creates this effect is the repetition of an idea. A sepulchre is an area where a person is buried, and so is a tomb, so the final two lines have the same meaning.
The change in end rhyme in from the first two lines to the last two lines is also significant, because it changes the focus of the poem from mourning the person who has been laid to rest, to the place in which she has been laid to rest.
Answer:
<em>If it’s research, then you are trying to do something that’s never been done before. There’s no guarantee that your approach will succeed. There’s no guarantee that any currently possible approach can succeed.</em>
<em>If it’s research, then you are trying to do something that’s never been done before. There’s no guarantee that your approach will succeed. There’s no guarantee that any currently possible approach can succeed.“Never been done before” and “No guarantee of success” makes all research expensive. The chances of success increase if you employ more people, buy or invent new equipment, and spend more time.</em>
Explanation:
<em>hope</em><em> it</em><em> will</em><em> help</em><em> you</em><em> have</em><em> a</em><em> great</em><em> day</em><em> bye</em><em> and</em><em> Mark</em><em> brainlist</em><em> if</em><em> the</em><em> answer</em><em> is</em><em> correct</em><em> </em>
<em>
</em>
<em>#</em><em>c</em><em>a</em><em>r</em><em>r</em><em>y</em><em> </em><em>on </em><em>learning</em>
The fifth paragraph contribute to the development of ideas in the passage because its:
- provides reasons for why the camp allows limited public access
- illustrates how the camp is used in the present day.
<h3>What was discussed in the passage?</h3>
In the passage, the author talked about the use of camp for training people and other purpose its offers.
Hence, the development of ideas in the passage provides reasons for why the camp allows limited public access and illustrates how the camp is used in the present day.
Therefore, the Option A and B is correct.
Read more about camp
<em>brainly.com/question/15352655</em>
#SPJ1