Answer:
1 is A 2 is F 3 is A 4 is G
Explanation:
first one: 'sea horses are unusual' is an opinion because it cannot be backed by facts. some people might say that they look very normal.
second one: G and H are opinions. F and I and facts but sea horses' life span isn't mentioned in the passage.
third one: its said in the passage that seahorses are about 1.5 to 12 inches long. 1 is the only option that doesn't fit in that range.
fourth one: G is only one that cannot be backed by facts.
Answer:
hello there
Explanation:
With the signing of the Treaty of Paris in 1783, the U.S. firmly established itself as an independent nation. In 1789, George Washington was elected the first President, initiating the form of government, based on the Constitution, that we recognize today. Before 1789, the young nation had been ruled by the Articles of Confederation, written in 1781 in reaction to years of British rule. By 1787, however, it was clear that a more perfect Union was required; while protecting the independence of member states, the Articles of Confederation did not describe the powers of a federal chief executive or a judicial system. The creation of our Constitution and present form of government was informed by these and other considerations that arose during the years of the Confederation.
The answer is: optimum pitch
It was used as a secret code among the slaves.