Answer:
B. Scientists are alarmed that climate change may cause the extinction of coffee plants
Explanation:
According to the given passage, it is narrated that there is a general alarm among scientists about the effect of climatic change on the environment and how it would affect coffee.
It is stated that coffee are at danger of becoming extinct as a great number of plants that are used in the production of coffee are at risk because of their specific weather needs. The scientists believe this is a genuine risk and want the lawmakers and everyone else to put more effort to put countermeasures in place to checkmate this.
Therefore, the main idea of the passage is that scientists are alarmed that climate change may cause the extinction of coffee plants
A dependent clause cannot stand alone : An independent clauses expresses a thought on its own
Yes, nowadays social media is reporting too much on gender-based violence.
<u>Explanation</u>:
- Suppose people are ordering food online and they are expecting a quick delivery. If the delivery boy comes late due to traffic means they will report it as poor service delivery. In the case of online shopping also the same will happen.
- Gender-based violence will be happening much. Globally 70% of people have experienced problems in gender-based violence. This will affect the country and the global economy.
- This will affect our country's value.
It can be inferred from the images that "The expression on the faces of both characters indicate that they are enjoying the activity. (Option B).
<h3>What is an inference?</h3>
When a conclusion is reached after the logical evaluation of the facts of a text, an inference is said to have been made.
Hence, it is right to state that from the images that "The expression on the faces of both characters indicate that they are enjoying the activity.
Learn more bout inferences at;
brainly.com/question/1455721
#SPJ1