The topic sentence of paragraph 7 of the passage is That was in 1998, and by 2013, around 70,000 volunteers had removed more than 7.5 million pounds of garbage from along the Mississippi and other rivers in several states.
<h3>What do you understand by Topic sentence?</h3>
A topic sentence is a sentence that sums up the fundamental thought of a passage.
It is generally the main sentence in a passage. Otherwise called the fundamental thought what the author's situation on that theme, it exemplifies or sorts out a whole passage.
A theme sentence, generally the principal sentence in a section, presents the primary thought of that passage and establishes its vibe.
A theme sentence is particularly significant in articles, where points change from one passage to another. This makes knowing how to compose a subject sentence vital for any understudy or author.
For more information about topic sentence, refer the following link:
brainly.com/question/1771002
#SPJ1
Answer:
The Implementation of carpools.
Explanation:
Cooperative involvement, especially in the organization of the Montgomery Bus Boycott by civil rights leaders was also a major factor that contributed to the protest’s success. As asserted, the arrest of Rosa Parks sparked an outrage especially among African Americans living in Montgomery. Seeing this as an opportunity, civil rights leaders worked together in an effort to organize one of the largest mass protest movements in the United States. The Women’s Political Council (WPC), organized the start of the protests during early hours of the morning. Aside from this, activist JoAnn Robinson and the women of the WPC engaged in the distribution of the leaflet that detailed the boycott campaign by establishing distribution routes and disseminating tens of thousands of the respective manuscript across Montgomery. Additionally, meetings organized by civil rights leaders, such as Martin Luther King, were also instrumental in establishing a unified mass protest movement as evidenced by the Montgomery Bus Boycott.
using a multitude of space fillers speaking loudly enough for everyone to hear knowing what he is going to say so as to avoid space fillers
<h3>What is
space fillers?</h3>
a short, unimportant article written to fill space in a magazine or newspaper
"Actually" is merely a pause word that a user inserts into a sentence while pondering what to say next or to emphasize the obvious. However, the obvious does not require reinforcement.
Fillers are composed of sugar molecules or hyaluronic acids, collagens (which can come from pigs, cows, cadavers, or be generated in a laboratory), the person's own transplanted fat, and biosynthetic polymers.
Fillers can help people understand what you're saying.
Perhaps the most obvious effect, fillers show that a speaker is still actively speaking – that they still want the airtime.
To know more about space fillers follow the link:
brainly.com/question/352441
#SPJ4