We can deduce here that the line from the passage that best supports the idea that money corrupts government is: "[Men] honor and look up to the rich man, and make a ruler of him."
<h3>What is a main idea?</h3>
Main idea actually refers to the central lesson or important message that an excerpt, passage, a line or a story is carrying. It refers to the message that the author wishes to pass across to the audience.
We see here that the passage that completes the question is:
The accumulation of gold in the treasury of private individuals is the ruin of timocracy [a state where only property owners can participate in government]; they invent illegal modes of expenditure; for what do they or their wives care about the law? . . . . And then one, seeing another grow rich, seeks to rival him, and thus the great mass of the citizens become lovers of money. . . . And so at last, instead of loving contention and glory, men become lovers of trade and money; they honor and look up to the rich man, and make a ruler of him, and dishonor the poor man.
Thus, the line that best supports the idea that that money corrupts government is "[Men] honor and look up to the rich man, and make a ruler of him."
Learn more about main idea on brainly.com/question/24572492
#SPJ1
The details from the passage support the central idea include:
- "o’erstep not the modesty of nature"
- "anything so overdone is from the purpose of playing"
- "to hold to the mirror up to nature"
<h3>What is a central idea?</h3>
In literature, a central idea simply means the main idea that's conveyed in a literary work by the author.
In this case, the details from the passage that support the central idea are illustrated above. This is important for the literary work.
Learn more about central idea on:
brainly.com/question/2684713
#SPJ4
Answer:
disagree even though i am a guy that does not mean they have to stay home they can do anything they be anything they want they chose what they want to do they are great they can be great people
Explanation:
and I HATE WHEN PEOPLE SAY WOMEN DONT HAVE RIGHTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
so you do you no matter what anyone says
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 much love :)
:)
:)
:)
:)
:)
:)
:)
:)
:)
:)
The answer is:
B) The number of students who smoked electronic cigarettes increased slowly between 2011 and 2016.
According to the excerpt from "Youth and Tobacco Use," the number of middle school students who smoked electronic cigarettes had a low increment of 0.6% in 2011. At the same time, the percentage of high school students raised 1.5% during the same period.
The rest of the alternatives are incorrect because they do not express the main or the entire purpose of the paragraph.
Look it up to find the asnwer