1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
tekilochka [14]
4 years ago
5

What purpose does the house serve in the passage below?

English
1 answer:
Verizon [17]4 years ago
8 0

The house in "The Deserted House" is a metaphor for a dead body or dead person.

The poem opens with "life and thought have gone away" speaking of a person who has died and no longer has life or thoughts. It continues in Lines 1-3 describing the emptiness of the house, showing the stillness and emptiness of death.

In Line 4 "The house was builded of the earth, And shall fall again to ground." refers to a body being buried, similar to the common funeral phrase "from dust to dust"

Line 5 refers to the person in Heaven- "in a city glorious-- A great and distant city--have bought A mansion incorruptible." Incorruptible in this line means everlasting or unable to decay, showing that the person, (the "mansion") will stay there forever.

The poem ends with "Would they could have stayed with us!" in reference to the person who has died-wishing they had not "moved" to heaven and instead could have stayed alive.

You might be interested in
Mr, gascoignes mind seemed to run on political topics but whether relating to the past present or future could not easily
d1i1m1o1n [39]

The correct answer is:

Be determined

The Casket was an American magazine offering "flowers of literature, wit, and sentiment", published in Philadelphia in the early 19th century. he name of the magazine varied somewhat over time, with some issues and volumes titled "Atkinson's Casket", after the magazine's publisher.

<em>"Mr. Gascoigne's mind seemed to run on political topics, but whether relating to the past, present, or future, could not easily be determined"</em>

8 0
3 years ago
We _____ trying to fix the problem.
MakcuM [25]

Answer:

We are trying to fix the problem.

             :)

Explanation:

7 0
3 years ago
How has researching your future career changed or affirmed your perspective on your current career goals?
stepladder [879]

Here is a sample of how researching my future career has influenced my perspective of my current career goals:

  • I have always liked the idea of being a Civil Engineer but my research on this career goal shows that this job is demanding and might require that I work on buildings with tall heights. I have a fear of heights, so I have decided to change this career goal to being a Physicist.

Proper research on our intended careers can reveal aspects of it that do not really fit into our expectations or capabilities.

My online and offline research on the duties of Civil Engineers entailed revealed that they most times had to ascend heights where they worked on structures.

My fear of heights dissuaded me from pursuing this career. So, I have decided to rather be a laboratory Physicist.

Learn more here:

brainly.com/question/24370181

5 0
3 years ago
Which word BEST describes Hummingbird?
kirill [66]

Answer: B distracted

Explanation:

4 0
3 years ago
Choose the option that correctly pluralizes the missing word in this sentence.
Alina [70]

Answer:

2. Goodbyes

Explanation:

Wake me up before you leave for the airport so we can say our goodbyes

6 0
3 years ago
Other questions:
  • 4. A soup kitchen had 6 1/2 gallons of soup at the start of the day. They had 2 3/4 gallons of soup left by the end of the day.
    11·2 answers
  • What are flying buttresses? Describe how and why they are used.
    5·1 answer
  • How are the speaker of "Mother to Son" and the narrator in "Letter to His Son" different?
    10·2 answers
  • Someone please help .... i tried
    13·1 answer
  • What is two and a half percent of $15,000
    7·1 answer
  • What kind of mood is created by the repetition of<br> the words "He did a lazy sway"?
    14·2 answers
  • All of the following are professional benefits of a collage education except.
    13·1 answer
  • What doe the word abide mean
    14·2 answers
  • Which statement best compares the viewpoints the two passages
    8·1 answer
  • She likes people taking her photographs (into passive voice)​
    9·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!