The correct answer is alaska
Here is a guide to providing the answers to the prompts:
1. Read the three passages cited.
2. Determine the feelings of Las Casas based on the events that occurred.
3. Mention specific events and actions that might cause Las Casa to feel that way.
<h3>Determining the meaning of a text</h3>
First, note that the three passages were not provided. So, a direct answer cannot be given. To understand the main points in a text, it is required that the texts are read carefully to know the explicit and implied meanings in the passage.
The feelings of Las Casa based on the text could be angry, happy, indifferent, etc. Whichever it is will be based on the actions of Columbus and Cortés toward the people in Hispaniola and Tenochtitlan.
So, read the text carefully to determine the feeling of Las Casa.
Learn more about the message of a text here:
brainly.com/question/11600913
Answer:
For example, the USSR established the "iron curtain" to control most of Central and Eastern Europe. Additionally, American fear of the spread of communism led to a number of proxy wars. The Cold War also spread the worldwide fear of nuclear war, which heavily influenced international diplomacy and affairs.
Explanation:
Byzantine art and architecture was influenced by Roman art and architecture blended with elements of Eastern styles in Byzantine art and architecture.