Where’s the question I don’t see it
<u>Answer:</u>
(A) The first sentence lists specific conditions followed by what might eventually happen.
(C) The second sentence starts with the expression “for this reason”.
(D) The second sentence lists potential consequences of the situation described.
These features of the passage identify it as using a cause-and-effect structure
<u>Explanation:</u>
"Cause and effect" is a common way to explain reasons of why something happened. Writer organizes the information with this type of structure.
In the given passage, first the issue is identified that the people of the country do not have the old prince, so the effect is that they must live under the new one. Then it also describes the reason that they are slow to take up arms, in the next sentence. It is giving the consequences of one situation and describing the other as per option D.
Answer:
Only when Matt searches for his wife's mother does he realize that Caroline, since leaving Marissa, has lived a life more plagued by impulse and irrationality, a mystery existence that gets more baffling with each new lead Matt obtains and door he opens.
Matt discovers a revelation that will affect Marissa's life forever, and he must make a choice that will test all he has ever known. Patrick Somerville's account of one man's journey into the heart of marriage, motherhood, and what it means to be a family is elegant and astounding.
The Cradle is a profoundly inventive first book that shines with wisdom and wonder, confirming the presence of an exuberantly accomplished writer.
Answer:
this is not related to math, i have never played that game.
Explanation: