Answer:
C.) Both passages explain how working together and exchanging ideas on techniques helped create the Statue of Liberty.
A.) Both passages describe how the artists used innovative ideas to plan the design for the Statue of Liberty.
Explanation:
<em>The above statements are those that describe how both passages given highlighted the need and importance of the design techniques adopted by the people towards the creation of the Statue of Liberty.</em>
The question of whether an in-text citation is a shortened version of the full bibliographic reference to refer the reader to the correct entry is:
<h3>In-text Citation</h3>
This refers to the quotation of the words of a selected author in a text as you make use of their words to prove a point or support a case in a literary text.
With this in mind, we can see that this is fully mentioned in the references page where all the cited works are listed.
Therefore, the correct answer is True
Read more about in text citation here:
brainly.com/question/8130130
Humorous because he states that his cat would be more persuasive than the most of the marketing team. It could also be satirical because the use of irony, but satirical usually has a purpose to address a problem in society so I would go with Humorous
Answer and explanation:
In the story called "The Murders in the Rue Morgue" by Edgar Allan Poe, we find, as stated in the task, that the ourang-outang represents one kind of outsider to the society of Paris. But looking deeply into the lines of the story, we can also think that the hero, the detective called Dupin, is himself another kind of outsider. That's due to his kind of personality: a very cold cand calculating person, nearly emotionless.
Wow very inspiring I see.