1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Molodets [167]
3 years ago
11

(Easy 25 points!) translate these sentences in spanish.

Spanish
2 answers:
Romashka-Z-Leto [24]3 years ago
3 0

1. me encanta la pizza

2. amo jugar baloncesto

3.me gusta bailar

4.me gusta comer

Zielflug [23.3K]3 years ago
3 0
1- amo la pizza
2- amo jugar baloncesto
3-me gusta bailar
4-me gusta comer
You might be interested in
San sebastian sits on ?
bogdanovich [222]
<h2>Right answer: The Bay of Biscay</h2>

San Sebastian is a tourist city located in the Bay of Biscay (coasts of the Cantabrian Sea) in the mountainous Basque Country, Spain. This wide bay of the North Atlantic Ocean is located in the western part of Europe.

In addition, is important to note this city is well known for its beaches and its food.  

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
1. I feel the best thing about learning Spanish is....
madreJ [45]

Answer:

1. it is useful in the real world since spanish is a common language

2. it isnt going to be easy

3. to be able to learn to speak spanish fluently

Explanation:

good luck !!!

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
El significado de holograma​
Mrrafil [7]

Answer:

Holograma; Es una imagen óptica obtenida mediante el uso de rayos laser.

Explanation:

5 0
3 years ago
Cuál es el plato representativo de la comida de españa
Leya [2.2K]
El plato representativo es La paella
5 0
3 years ago
1. —Éste ha sido tu mejor año. No estoy segura (BLANK)2. El ejercicio le ha aliviado el estrés. Dudo (BLANK) 3. Rafael y tú han
diamong [38]

1. Éste ha sido tu mejor año. No estoy segura (BLANK)

Answer 1: No estoy segura de que éste haya sido mi mejor año.

Translation: I am not sure that this has been my best year.

2. El ejercicio le ha aliviado el estrés. Dudo (BLANK)  

Answer 2: Dudo que el ejercicio me haya aliviado el estrés.

Translation: I doubt that exercise has relieved my stress.

3. Rafael y tú han sufrido muchas presiones. Niego (BLANK)  

Answer 3: Niego que Rafael y yo hayamos sufrido muchas presiones.

Translation: I deny that Rafael and I have suffered a lot of pressures.

4. El gobierno ha estudiado el problema. Es improbable (BLANK)

Answer 4: Es improbable que el gobierno haya estudiado el problema.

Translation: It is unlikely that the government had studied the problem.

5. Ustedes han sido muy buenos amigos siempre. No es cierto (BLANK)

Answer 5: No es cierto que nosotros hayamos sido siempre muy buenos amigos.

Translation: It is not true that we had always been very good friends.

6. Has hecho todo lo que pudiste. No es seguro (BLANK)  

Answer 6: No es seguro que yo haya hecho todo lo que podía.

Translation: It is not certain that I had done everything I could.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

7 0
3 years ago
Other questions:
  • people in spanish speaking countries prefer to buy everything in large stores and supermarkets true or false?
    15·2 answers
  • Really Easy Question....................
    7·2 answers
  • NEED HELP ASAP DONT POST WRONG ANSWERS!
    5·2 answers
  • .
    13·2 answers
  • ȀC;My math class is difficultȁD;, translated into Spanish is, ȁC;la clase de matem#xE1;ticas es _____ȁD;.
    5·2 answers
  • un(a) contador(a) quiere el/la ministro/a de economía quiere un(a) empleado/a que lleva mucho tiempo en la empresa quiere una pe
    15·1 answer
  • Would you use por or para and provide a reason. 2) Miguel de Cervantes escribió el libro de Don Quixote ____ usar humor hacia el
    11·2 answers
  • Please change this to my teacher's requests. La semana pasada hice un viaje con 3 de mis amigos. Mi madre conducía su coche rojo
    8·1 answer
  • Vuelve a leer en voz alta la araña y el colibri ​
    6·1 answer
  • ¿La enfermera te __________ (poner) una inyección?
    7·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!