Wrong that was in prison camp an labor camps, in ghettos it was mostly starvation and illness
Is called the standing law
Answer:
Correct answer is D. Lafayette could not speak freely about these ideas everywhere.
Explanation:
A is not correct as we can conclude that Lafayette actually has developed a really strong ideas about Revolution.
B is not correct as we cannot conclude that from this passage, and of course on the other side it is impossible that everyone had same ideas.
C is not correct as of course that ideas of revolution were widespread across the country, and as we can see also among the members Masonic Military Lodge there were people with same ideas.
D is correct answer as it is obvious from the passage that he could freely speak about his attitudes after he joined the Lodge.
After world war 1, and before world war 2 Roosevelt wanted to join the league of nations. The USA never did join and Roosevelt was not the first President to want to join the league of nations. Roosevelt after world war 2 founded the United Nations, of which the USA is still a member today.