1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Thepotemich [5.8K]
3 years ago
5

Anything will help djdjdjsjs

Spanish
2 answers:
irga5000 [103]3 years ago
7 0

Answer:

Cant really see it

Explanation:

ra1l [238]3 years ago
5 0

Answer:

It is sorta confuseing because it is in another language

Explanation:

You might be interested in
Change this verb from the present tense to the preterite tense. <br><br> Yo empiezo
Ugo [173]

¡Hola!

empezar => yo empiezo (presente)

EMPEZAR <em>preterit tense</em>

yo               empecé

tú               empezaste

él/ella/Ud  empezó

nosotros     empezamos

vosotros      empezasteis

ellos/ellas/Uds empezaron

☺☺☺

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
1. —Éste ha sido tu mejor año. No estoy segura (BLANK)2. El ejercicio le ha aliviado el estrés. Dudo (BLANK) 3. Rafael y tú han
diamong [38]

1. Éste ha sido tu mejor año. No estoy segura (BLANK)

Answer 1: No estoy segura de que éste haya sido mi mejor año.

Translation: I am not sure that this has been my best year.

2. El ejercicio le ha aliviado el estrés. Dudo (BLANK)  

Answer 2: Dudo que el ejercicio me haya aliviado el estrés.

Translation: I doubt that exercise has relieved my stress.

3. Rafael y tú han sufrido muchas presiones. Niego (BLANK)  

Answer 3: Niego que Rafael y yo hayamos sufrido muchas presiones.

Translation: I deny that Rafael and I have suffered a lot of pressures.

4. El gobierno ha estudiado el problema. Es improbable (BLANK)

Answer 4: Es improbable que el gobierno haya estudiado el problema.

Translation: It is unlikely that the government had studied the problem.

5. Ustedes han sido muy buenos amigos siempre. No es cierto (BLANK)

Answer 5: No es cierto que nosotros hayamos sido siempre muy buenos amigos.

Translation: It is not true that we had always been very good friends.

6. Has hecho todo lo que pudiste. No es seguro (BLANK)  

Answer 6: No es seguro que yo haya hecho todo lo que podía.

Translation: It is not certain that I had done everything I could.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

7 0
3 years ago
Corridos buenos ?<br> Banda ?
TiliK225 [7]

Answer:

Explanation:

Good runs?

Band ?

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
What needs to be done when you attach an indirect and direct object pronoun to an unconjugated infinitive verb?
abruzzese [7]

Answer:

It is necessary to modify the verb according to the pronoun to which the direct object is referred in such a way that it is replaced by such conjugation.: For example:

"Irma recoge las frutas"

In this case the direct object is

"las frutas"

the article determined "las" tells us that it is a feminine and plural object and therefore this is the one that remains in the sentence And it comes before the verb:

"Irma las recoge"

Explanation:

5 0
2 years ago
_____ hermanos son mayores. (sus)
zhuklara [117]

Hi,

Sus hermanos son mayores = His brothers are older .

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Póngase a prueba B. Present Subjunctive: An Introduction Escriba el modo subjuntivo de la tercera persona singular (él/ella) de
    9·1 answer
  • NEED HELP!!!! answer these questions in Spanish
    13·1 answer
  • Choose the sentence that is grammatically correct
    8·2 answers
  • The best time to visit a college campus is when?
    14·2 answers
  • Choose sí if the answer to the question in the mini-dialogue makes sense. Choose no
    10·2 answers
  • Escribe el verbo en tiempo futuro. No olvides los acentos. I will say: _____ We will read: ____- You (tú) will know (facts): ___
    7·2 answers
  • Pilar is talking to some new students at school. Choose the most appropriate response to each thing she says pleases select the
    9·1 answer
  • More Conditional. Complete the following sentences with the conditional tense of the verbs in
    13·1 answer
  • What is the present tense verb of comer
    15·1 answer
  • **Write the plural forms of the articles and nouns below.
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!