Answer:
Always remember that you are absolutely unique--just like everyone else
Explanation:
Answer: The first passage of the story is about the history of formation of the Yellowstone National Park, this includes the information why it is significant, which means that author appeals to readers' emotions, describing the park with great interest and passion. The second passage has no mood, just contains some facts and statistics which would have a less appealing factor to the reader.
Explanation:
Answer:
Lunches from home should not be banned because some of the students need to follow strict diets that schools cannot provide. Some schools may give out foods that students just don't want to eat because they are unhealthy or just because they don't want it. Lunches from home seem cheaper than buying it from the school too.
Explanation:
To Help children avoid temptation. Out of sight, out of mind. Create an environment where self-control is consistently rewarded.