1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Levart [38]
3 years ago
15

Why college is not worth it. NOT.

English
2 answers:
ryzh [129]3 years ago
7 0

Answer:

People who argue that college is not worth it contend that the debt from college loans is too high and delays graduates from saving for retirement, buying a house, or getting married. They say many successful people never graduated from college and that many jobs, especially trades jobs, do not require college degrees.

Explanation:

Rainbow [258]3 years ago
3 0

Answer: Most likely some jobs don’t require going to College.

You might be interested in
According to the article, each of the following has
Doss [256]
The support of other artists (?)
I’m not a big Jay Z fan so idrk sorry...
7 0
3 years ago
Which of these sentences from Shirley Chisholm's speech is an example of an extended sentence structure?
Roman55 [17]
B. Women that do not conform to the system, who try to break with the accepted patterns, are stigmatized.
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
When should readers refer to a dictionary instead of relying on context clues? Select all that apply.
IRISSAK [1]

<em>C. When the surrounding words are unfamiliar.</em>

5 0
3 years ago
Read the excerpt from "The Golden Cat." Great is the Golden Cat who treads The Blue Roof Garden o'er our heads, The never tired
Degger [83]

Answer:

The cat paws at the blinds to let in the light.

Explanation:

In the lines 5 and 6 of the poem "The Golden Cat" by Oliver Herford, the meaning of the figurative language is that the cat paws at the blinds to let in the light of the sun.

Through the lines 5 and 6 we can understand that the cat stretches its paws towards the blinds in the morning. It basically means that the cat is ready to let the sunlight in though the blinds are closely drawn. It is something that the cats loves to do every morning.

6 0
4 years ago
HELP please will give brainiest please I need this done in like 10 min-Its kinda easy.
Lapatulllka [165]

Answer:

1. He has grown angry and decides to fight Tybalt.

2. Before he was talking to Tybalt nicely because he did not want to cause troubles and injure anyone.

*Please do not copy my answers. Use them for help.

3 0
3 years ago
Other questions:
  • What do you learn about curley and curley's wife?
    6·1 answer
  • Which town is most appropriate for an article in the theoretical physics journal
    14·1 answer
  • They ate. complete sentence or fragment
    14·1 answer
  • Shall I compare the too a summers day...
    5·2 answers
  • Read the following passages:
    6·1 answer
  • Jane austen's pride and prejudice novel is about what
    13·1 answer
  • Choose the correct order in which you should complete an FSA writing test.. Single choice.Immersive Reader
    5·1 answer
  • How would Judith Sargent Murray respond to Benjamin Franklin's view on the role of women? Answer in a minimum of five sentences
    6·1 answer
  • Read the paragraph carefully and re-write the paragraph using correct<br> conjunctions.
    15·1 answer
  • Now we are engaged in a great civil war, testing whether that nation or any nation
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!