The inference is that the statement or phrase in the passage is a position held by opponents of corporate farming is that the new law would have made any existing law that restricted or regulated the farming industry in the state more vulnerable to lawsuits.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference is the conclusion that can be deduced based on the information given.
Here, the phrase in the passage is a position held by opponents of corporate farming is that the new law would have made any existing law that restricted or regulated the farming industry in the state more vulnerable to lawsuits.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
No, Rosa Parks was not the first person to defy the bus segregation.
Both Ibn Battuta and Mansa Musa demonstrated their religious values by "<span>(3) making a pilgrimage to Mecca" but it should be noted that they did other things as well. </span>
In addition to patronage, merchant families during the Renaissance began to "spread the ideas" of the Renaissance, but promoting the artwork was that based primarily in Florence outside of the region.
Answer:
Most of the academic work on the Mexican Revolution (1910-1920) has focused on sociopolitical and military affairs; few scholars have considered the economic aspects of the period. Even though business historians know now that the Revolution did not bring generalized chaos or total destruction of manufacturing, we still need more research on economic issues. This article analyzes the evolution of the businesses of the Braniff family, as well as their involvement in politics once the regime of Porfirio Díaz collapsed. It examines the Braniffs' political ideas, their strategies to gain power, and their support of the political faction favorable to their interests. The article exposes the tactics the family used to guarantee the safety of their businesses, the losses they suffered, and the new ventures they made after the Revolution.
Explanation: