Their looks. A physical attraction to one another.
Answer:
E, the importance of seeking help
Hope this helps! :)
It can be noted that the mood that was created in the passage is a tiring mood.
<h3>What is a mood?</h3>
It should be noted that a mood simply means the atmosphere that's created by the writer.
The mood that was created in the passage is a tiring mood. The narrator complained that they didn't have any rest and that they were tired.
Learn more about mood on:
brainly.com/question/760210
Answer:
The second voyage does not prove as fortunate: the ship is seized by Moorish pirates, and Crusoe is enslaved to a potentate in the North African town of Sallee. While on a fishing expedition, he and a slave boy break free and sail down the African coast.
Explanation: