The meaning of the word 'ambling' as used in the passage is to WALK OR STROLL.
In the passage, the author is saying that, he finds it distasteful to strut before a small child who is walking or strolling in a relaxed manner.
The meaning of the word 'curtailed' as used in the passage is to BE DEPRIVED OF SOMETHING.
The author is saying in this line, that he is deprived of beauty.
Answer:
Farmers are the backbone of our society. They are the ones who provide us all the food that we eat. As a result, the entire population of the country depends upon farmers. Be it the smallest or the largest country. Because of them only we are able to live on the planet. Thus Farmers are the most important people in the world. Though farmers have so much importance still they do not have proper living.
Farmers have great importance in our society. They are the ones who provide us food to eat. Since every person needs proper food for their living, so they are a necessity in society.
There are different types of farmers. And they all have equal significance. First are the farmers who grow a crop like wheat, barley, rice, etc. Since the maximum intake in the Indian houses is of wheat and rice. So, the cultivation of wheat and rice is much in farming. Moreover, farmers who grow these crops are of prime importance. Second, are the ones who cultivate fruits. These farmers have to prepare the soil for different types of fruits. Because these fruits grow according to the season. Therefore the farmers need to have a great knowledge of fruits and crops. There are many other farmers who grow different other types. Furthermore, they all have to work very hard to get maximum harvesting.
In order to save farmers, our Government is trying to provide them with various privileges. Recently the government has exempted them from all the loans. Moreover, the government pays an annual pension of Rs. 6000 to them. This helps them to at least have some earning apart from their profession. Furthermore, the government provides quotas (reservations) to their children. This ensures that their children get a proper education. All the children should get a proper education in today’s world. So that they get a chance to live a better life.
At last, farming is a profession which hard labor and effort. Moreover seeing the growing population of our country we should take initiatives to help farmers of our country.
Explanation:
Plz give me brainliest I worked really hard on this.
A) First Option
Reason: I did Process Of Elimination. The last definition talking about London, is not it, the one before the last one talks about a charge made for goods, which is also not it. Also, a bundle made for transportation, that's not money, that's like Carrots being sent to the store. So, to me, it has to be the first option.