Answer: the hardships faced by the Pilgrims.
In this passage, we see that the author talks about the children of Pilgrims. He states that these children will talk about how their parents crossed the ocean and risked their lives in the wilderness. And the whole time, they prayed, and God delivered them. The passage discusses the hardships that the Pilgrims faced when they came to America.
Answer:
Option B: journals is your answer
Answer:
B) magna carta
Explanation:
The Magna Carta expresses the idea of limited government by requiring the king to govern according to established rules of law. The Magna Carta states that the king cannot deprive the nobility of their rights. The nobility, in return, must support and obey the king and the laws.