Answer:
Because laissez-faire basically means freedom which the government gave business to sell at any price they would like for the goods.
Explanation:
1. According to the second paragraph, members of the Royal Society discussed BIOLOGY, PHYSICS AND ASTRONOMY.
From the passage, it was recorded that, the members of the society met in certain days to discuss several subjects which include:physics, anatomy, geometry, navigation, statics, magnetics, chemics, mechanics, natural experiments, stars, etc.
2. According to the fourth paragraph, members did not want to eliminate the works of ARISTOTLE but instead built on it.
From the passage, it was recorded that the members of the Royal Society had no intention to underrate the works of Aristotle; instead they have great esteem for him and considered him to be a very great man.
In 1853, the Mexican government kicked Americans out of the territory. ... Congress ratified a revised version of the treaty; the U.S. would purchase just over 29 thousand square miles of land in exchange for $10 million. The Gadsden Purchase secured area for the transcontinental railroad and set the U.S.-Mexican border.
Which of the following represents part of the reason the United States was interested in supporting the economies of Europe with the Marshall Plan? - <u>The United States wanted to use it to force European countries to join organizations like NATO. </u>
Answer: Lexington, Massachusetts the morning of the 19th,
Explanation: