Answer:
Mood is a literary element that evokes certain feelings or vibes in readers through words and descriptions. As a literary device, mood is the emotional feeling or atmosphere that a work of literature produces in a reader.
Answer:
I brought this camera and Its blurry and won't focus. I tried taking a picture, but it didn't come out right either. I don't think I would buy from this company again for a while.
Answer: England felt vulnerable to attack because other countries were improving their militaries and growing stronger.
Explanation:
Since Napoleon's defeat in 1815, England remained the state with the greatest navy throughout the 19th century. However, the end of the century was marked by Germany rising to power, which certainly aimed at taking Britain's place. As military technology developed fast, Britain was afraid of the new advances such as aerial bombs and powerful artillery. The situation was getting more severe and eventually led to World War I.
Answer:
D. Jake tore up the main character's socks.
Explanation:
Well, all of the other answers do not make sense.
B does not make sense beacause Jake probably also eats other things and nothing in the passage says he only eats socks.
C does not make sense because nothing in the passage says Jake is the main chaecters brother.
A and D were probably the answers you were confused with.
A would kinda make sense but it is quite obvious that in the passage they do not focus on the fact that Jake brought the socks to the kitchen at all.
They focus on the fact Jake broke the sock.
So D would be a reasonable explanation and is basically the only one that makes sense.
That is my answer!