Artistic is a word to describe pablo picasso
Question 1: Uds. (empezar)
Answer 1: Ustedes empiezan.
Question 2: Ud. (mirar)
Answer 2: Usted mira.
Question 3: Ud. (escribir)
Answer 3: Usted escribe.
Question 4: Ud. (comer)
Answer 4: Usted come.
Question 5: Ud. (beber)
Answer 5: Usted bebe.
Question 6: Ud. (respirar)
Answer 6: Usted respira.
Question 7: Usted (estudiar)
Answer 7: Usted estudia.
Question 8: Usted (escuchar)
Answer 8: Usted escucha.
Question 9: Ustedes (beber)
Answer 9: Ustedes beben.
Question 10: Usted (ver)
Answer 10: Usted ve.
Question 11: Uds. (usar)
Answer 11: Ustedes usan.
Question 11: Uds. (estudiar)
Answer 12: Ustedes estudian.
Question 13: Uds. (escribir)
Answer 13: Ustedes escriben.
Question 14: Uds. (comer)
Answer 14: Ustedes comen.
Question 15: Uds. (bailar)
Answer 15: Ustedes bailan.
Its neighbors are Honduras and Guatemala. It is on the equator to the west of Columbia. It is the largest country (in area) in South America. Spanish is not the official language.