<span>pertaining to the jaw</span>
        
                    
             
        
        
        
Im not sure if ill help but ill give it a try 
。゚・(>﹏<)・゚。
Indian teenagers are distractef easier than that of other countries because they are pressured to do work or study for long periods of time, as well as succeed in life at a young age. This is ths same ethic in a few other countries but countries like the USA, the students typically have more freesom in studying and are not put under as much pressure. The way teenagers in India are taught is different, just as it is different with every country. We (Indian teenagers) are put under more pressure to succeed than other countries. 
I hope this helps \(^^\) 
 
        
                    
             
        
        
        
problem/cause/solution
The passage first identifies the problem as the tires "piling up in empty lots." Then it is explained how those tires got there: the cause. The author says that since "it is expensive and dangerous to dispose of tires" people don't dispose of them and they just keep piling up. Then the passage ends with a solution. The author mentions how tires can be shredded and turned into rubberized asphalt for paving projects. 
 
        
             
        
        
        
Answer:
Indirect 
Explanation:
He uses the expression of Hester rather then direct sentences.