Answer:
in the following given option, the statement stating, "people listen to my advice as a nutritionist
" is the example of ethos.
Explanation:
Ethos is the figure of speech when the argument is based on the credibility of the clause or involves ethics. the option of "people listen to my advice as a nutritionist
" is the statement where the people are listening to the advice of the person because of his credibility.
People listen to the advice given by the person because he is credible to give the advice as he is the nutritionist. A nutritionist is an ethical expert to know about nutrition which establishes his credibility and so the statement depending upon credibility, becomes an example of ethos.
The correct answer is C.
To reorient the thinking process means to change one's view or perspective. Here, we are talking about the time scales, numbers of years left to live. This usually happens in the late<em> middle years</em> as the getting older process becomes more apparent and visible.
In young adulthood and early middle years people dismiss old age as something far away. They are usually healthy and productive so they don't think about death and remaining years a lot. Old or very old people are usually resigned to their destiny by then, and they accept the fact that they will die soon.
An individual begins to reorient his or her thinking regarding years left to live <em>in the late middle years</em>. He or she knows that they are not young any longer and that they time on earth is limited. Some of them may start to panic, fearing they have not meny years left to do what they want to do in life (midlife crisis). For others, this realization may be a motivation to change their life (the so called last chance) or to reflect on the passage of time.
<span>fidgeted
hustled
hasty</span>
The right answer for the question that is being asked and shown above is that: "Women are judged under laws supposedly written only for males, so they are entitled to the same rights as males." The argument is Susan B. Anthony making in the passage is that <span>Women are judged under laws supposedly written only for males, so they are entitled to the same rights as males.</span>
The boy has on a cowboy shirt that is covered in mud.
hope i helped :)