Answer:
1
With so many young, single people having babies, the question arises as to how happy they are being young parents.
<span>True. An audience will have different expectations based on the different occasions or purposes of a speech. For example, an audience may expect a light and happy speech from a best man giving a toast, but would likely expect a more somber and serious speech if the speaker was giving a eulogy at a funeral.</span>
Claudius gives Laertes two reasons why he didn't punish Hamlet yet - he says he loves his mother and that the public loves him. So I guess your answers would be Gertrude loves Hamlet and the King does not want to hurt her and the Danes like Hamlet.
These two options are definitely correct, but if you need another one, then maybe also choose The Danes may not believe Claudius too (however, I am unsure about this one because in the text he only states two reasons).
The statement that is implied by the sentence from the story is "Poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich," as stated in option C.
<h3>What does the passage imply?</h3>
The passage from Mark Twain's "The £1,000,000 Bank-Note" is narrated by a poor man. As a matter of fact, he is so poor that, even though he feels mistreated, he does not believe he can do anything about it. After all, those who mistreated him are rich.
We can say, thus, that the passage implies that poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich. So much so that the narrator walks away feeling insulted, but does not do anything to confront those who insulted him.
With the information above in mind, we can choose option C as the correct answer.
Learn more about "The £1,000,000 Bank-Note" here:
brainly.com/question/11826462
#SPJ1