Answer: I read the book about dogs
the two sentences that best describe this passage are "being around pets benefits kids who need to learn responsibility." and "a study by the University of California found that reading to dogs improved third graders' reading skills."
together these two sentences sum up all of the ideas in the article and explain all of the benefits described. the second sentence sums up the majority of the article and choosing the one about improving a children's ability to learn would be repetitive. and the other about it being good for the teachers isn't mentioned in the article at all.
the study is the most important part of the passage and covers pretty much the entire beginning of it. the responsibility was kind of added in as a "hey this is a thing too" but it really showcases how beneficial the dogs are to kids and that's what the message of the article is
Explanation:
Hope this helps you!!!!! :D
The clause <em>if you ask her </em>is an adverb clause.
Since similarly to adverbs, these clauses answers some questions such as where, when, or in this case, under what condition, then this means that they are called adverbial clauses.
As for advantages, the article shows that handwriting can promote psychological improvements, optimize the ability to concentrate, and improve writing and reading skills. As for disadvantages, she claims that handwriting is slow, obsolete, and used less and less nowadays. The author concludes that mastery of calligraphy is not important and can be abandoned without major consequences.
We can arrive at this answer because:
- The author states that handwriting is something that has become obsolete over time.
- This is because, smartphones and computers are increasingly modern, the need for the use of handwriting has decreased.
- Although handwriting has b, the author says that abandoning it will not cause disastrous changes, but will promote the optimization of technological resources.
Although the abandonment of handwriting has advantages and disadvantages, we can confirm that its use has become increasingly rare. Furthermore, current technology allows us to encourage the advantages of not mastering handwriting and combat the disadvantages.
You can learn more about technological advancements at the link:
brainly.com/question/17893201
Answer:
B. We found houses that were looted, bridges that were broken, and farms that had been burned.
Explanation: