Answer:
Hello friend, please transfer to my school. It would be awesome if we could see each other more often and take classes together. Just having you there makes my day better. Our school also offers clubs which I know you have been interested in joining.
Explanation:
Answer:
The answer to the question in the passage are given below;
Which is the historical context surrounding this text?
B) presidential election year
The author of the passage creates a tone that is informal and conversational by using
D) word choice, details, and sentence structure.
With which statement would the speaker be MOST LIKELY to agree, based on the character traits revealed in the passage?
D) Politics requires learning and study.
Kelly recoiled from her words and the hatred
The author was a good doctor because even though he was told he would never be a surgeon, he threw away his fears and operated on Robin. After the operation, Robin was completely healed. Though the author was told he would never be a surgeon, he proved everyone wrong by throwing away his fears and worked hard.
Answer:
I suggest listing the digital sources you're asking about so people know what exactly you're referring to and can help you easier with this.