Ac<span>cording to this passage, Tom Stoppard is a playwright. that is a true option since the passage says they wrote a play. </span>
Answer:
The mood here is one of uncertainty, the character is not exactly afraid but he is most certainly in an unknown place. His first reaction is to take in his surroundings and analyze his position. This shows ,in this scene at least, that the character is not one to be scared of unusual circumstances.
Answer:
Infinity
Explanation:
You can take these letters from significantly to make this word.