1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Dafna1 [17]
3 years ago
11

Completa la oración con un verbo reflexivo. (Remember that you need to conjugate the verb. Don´t forget the pronoun)

Spanish
2 answers:
harkovskaia [24]3 years ago
5 0
Brush teeth: cepillar los dientes
have fun : tener divertido
fall asleep: quedarse dormido
ankoles [38]3 years ago
5 0
<h3>Completa la oración con un verbo reflexivo. (Remember that you need to conjugate the verb. Don´t forget the pronoun)</h3>

<em>to brush teeth</em>

Question 1  : Sra. Sayama ___ _____________ los dientes.

Answer 1 : Sra. Sayama, cepíllese los dientes.

Translation : Mrs. Sayama, brush your teeth.

<em>to have fun</em>

Question 2  : Los amigos ___ ____________ mucho. (have fun-enjoy oneself)

Answer 2 : Los amigos se divierten mucho. (have fun-enjoy oneself)

Translation : Friends have a lot of fun.

<em>to fall asleep</em>

Question 3  : A veces (yo) ____ ___________ en el sillón.

Answer 3 : A veces, (yo) me quedo dormido en el sillón.

Translation : Sometimes, I fall asleep in the armchair.

Question 4  : ¿A qué hora ___ _________ los sábados? (tú form)

Answer 4 : ¿A qué hora te entrenas los sábados? (tú form)

Translation : What time do you form yourself on Saturdays?

<em>to wash hands</em>

Question 5  : Mis hermanos y yo siempre ____ ________ las manos antes de comer.

Answer 5 : Mis hermanos y yo, siempre nos lavamos las manos antes de comer.

Translation : , ,

<em>to get dressed</em>

Question 6 : Emilia ___ ________ antes de comer el desayuno.

Answer 6 : Emilia se viste antes de comer el desayuno.

Translation : Emily gets dressed, before eating the breakfast.

\textit{\textbf{Spymore}}​

You might be interested in
What is the most likely purpose of the gaucho games?
dexar [7]
The tame – This game involved great techniques and calmness. A player must tame a wild horse without frightening it. The Payada – In this game, players will show their traditional poetry. The player is called the Gaucho and he is accompanied with a guiter, together they are called payador. Payador needs to give graceful topics accompanied with guitars.
3 0
3 years ago
Campo léxico de playa
ivanzaharov [21]

Answer: beach lexical field

Explanation:

I’m not sure if your trying to get the translation

8 0
3 years ago
Where is the speaker?
Alla [95]

Answer:

B A sports competition

Explanation:

Can i get brainliest

5 0
3 years ago
1) Yo ____ (poner) los refrescos en el refrigerador.
ankoles [38]

Answer:

pongo

Traes

traigo

sale

salgo

ponemos

Explanation:

7 0
3 years ago
Es a las una y media de la tarde
bearhunter [10]

Answer:

1:30pm

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Please need would do anything for help
    11·2 answers
  • Which word correctly completes this sentence?
    13·2 answers
  • Fill in the blank with the correct imperfect conjugation of the verb in parentheses. pamela y yo __________ en el parque. (jugar
    11·1 answer
  • ¿cuántos hermanos tienes? cómo se llaman?
    13·2 answers
  • El año pasado, Laura y yo ___________ a calcular la distancia entre las ciudades en un mapa.
    9·2 answers
  • Spanish 1 please help
    15·1 answer
  • ¿Quién<br> la musica durante toda la fiesta?<br> tocó<br> o tocaba
    8·2 answers
  • PLEASE HELP WILL MAKE BRAINLIEST ! &gt; fill in the blanks
    14·2 answers
  • Escoge el artículo y adjetivo correcto de la siguiente palabra:<br><br> casa
    6·1 answer
  • Help who actually knows Spanish
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!