Answer:
A
Explanation:
The passage specifically talks about how everyone is entitled to have rights and be equal and a connects to that. It is talking about how everyone is equal.
Answer:
Dystopia is when an imagined state or society in which there is great suffering or injustice, typically one that is totalitarian or post-apocalyptic. The purpose of a fiction dystopia is to show how character are going threw a rough time with lots of conflict.
hope this helps
have a good day :)
Explanation:
Answer:
It would slowly cook the meats allowing the seasonings and such to seap into the meat giving it more flavor.
Explanation:
Answer:
D
Explanation:
Choice A would make sense for the first sentence, but not the rest. Choice B is supported by the part of the passage that says, "...I am weightless again, flying past the other runners". The choice C isn't supported whatsoever because the passage does not say whether or not Squeaky wins, nor does it talk about working hard to prepare for the race. The choice D is supported by the positive self-talk and the resulting physical response (running faster) that the passage describes. This is why I believe D is the best answer.
D. Success is possible if one truly believes in oneself