The main idea in the passage from Of Wolves and Men is <u>the particular way the wolf travels through the woods</u>
According to the given story, the author talks about how science is trying its best to disprove the myths surrounding wolves and show how truly remarkable and wonderful the animals are.
Throughout the passage, the author details the movement of the wolves and how peculiar their gait and walk is.
Therefore, the correct answer is option B
Read more here:
brainly.com/question/11348341
My favorite place to visit is the beach. Seeing the sunset and watching the waves crash on the shore, and hearing the birds sing and watching them play and glide gracefully just above the water is a sight I’ll never forget. The smell of the ocean and the fresh air is what I compare to the smell of my childhood. The warm sand under my hands and soft and smooth but hard sea glass against the palms of my hands relax me. The taste of the salty air in my mouth is so pure. The beach gives me a sensory overload but also relaxes me.
Answer:
Devin will be disappointed by the weather.
Explanation:
The best prediction to the paragraph would be that Devin would be disappointed by the weather because it would disrupt his baseball tournament.
According to the paragraph, he has been looking forward to the tournament and he spoke about it all day with his brother. Everything was ready and packed for him but with the ceaseless rainfall, Devin would be sorely disappointed.
At Ages 2-6 are personality and beliefs system are formed i believe lol
Answer:
Question 1) How do the two know each other?
It is basically asking what is their relationship, and that being they have a family relationship a child with the father. The evidence is that on the top of the screen of the phone, it says "Dad" meaning that he/she is talking to their father.