D is not true. Working with other experts could increase your credibility by a good bit.
Answer:
Robert Burns (January 25, 1759 – July 21, 1796) was a Scottish poet and songwriter, who is widely regarded as the national poet of Scotland, and the best known poet to have ever written in the Scots language. Burns, however, was much more than just a hero to Scotsmen; he wrote frequently in English and in an English/Scots dialect, making his poems accessible to a wide audience and ensuring his enduring fame. He was a vigorous social and political critic, becoming a champion for the causes of civil and economic equity for all people after witnessing his father's miserable struggles through poverty. From humble origins and meager education, Burns has become an icon of an impoverished member of the working class rising to intellectual grandeur. By way of his political attitudes and his championing of the working-classes, Burns was also an early pioneer of the Romantic movement that was to sweep Europe in the decades following his death, though he lived well before the term "Romantic" would carry such a connotation.
Explanation:
I believe the answer is C. because in the passage it states that the Egyptians observed the beetles useful work.
Hope this helps!
Answer:
A, The garage sale held all kinds of treasures.
Explanation:
you can see in the passage that they are talking about both dishes and the box, but are looking at the overall items at the garage sale.
The wheel is the greatest invention of all time. Around 3500 B.C.E. the Mesopotamians invented the wheel, but mainly for pottery making It took about three centuries before the first wheel was attached to a chariot and it could only get better after that. (Give me Brainliest I took my time to answe this please):( I Answered and gave you a reason why I think it’s the greatest invention .