1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Butoxors [25]
3 years ago
10

¿Qué significa esto en inglés? convention

English
1 answer:
LekaFEV [45]3 years ago
7 0

Answer:

convention: Una convención, en el sentido de reunión, es una reunión de personas que se reúnen en un lugar y una hora acordados para discutir o participar en algún interés común. Las convenciones más comunes se basan en la industria, la profesión y el fandom. Una forma en que se suele hacer algo, especialmente dentro de un área o actividad en particular. Un acuerdo entre países que cubre asuntos particulares, especialmente uno menos formal que un tratado.

espero que te ayude

You might be interested in
Read the sentence.
Alexus [3.1K]
Answer: Favorable
Explanation: All of the other ones aren’t words.
5 0
3 years ago
What does "Civil Disobedience" suggest about the public opinion of tax evasion in Thoreau's time?
Fantom [35]

Answer:

For example, If allowed to continue tax evasion it was a serious offense.

Explanation:

7 0
3 years ago
Identify the error in the sentence as a problem in pronoun reference (REF) or pronoun agreement (AGR).
miss Akunina [59]
Pronoun reference. It is not clear whether “he went home” refers to Jeff or his brother.
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
What does the phrase "modest home" suggest about the speaker's family?
Olegator [25]
Modest means NOT extravagant. So the answer is C. normal working class home/family
7 0
3 years ago
I really need your help. I'll be tested and I am practicing some exercises but I need to know if I have done them correctly.
Snowcat [4.5K]

Answer:

yes you did correctly you can not turn the hands of time

7 0
2 years ago
Other questions:
  • According to rothman, what is gatsby's attitude toward love
    15·1 answer
  • What did napoleon and snowball argue about?
    7·1 answer
  • Who said this: "The computer industry is the only industry that is more fashion-driven than women's fashion." Mark Zuckerberg Li
    5·2 answers
  • Read the passage from “To Autumn” Then in a wailful choir The small gnats mourn among the rivers sallows, borne aloft or sinking
    12·1 answer
  • 2.1.4 Quiz: Understand Characters through Symbols
    11·1 answer
  • Why did the author say that Mrs. Jenning's prophesies were “rather jumbled?” Select all that apply.
    12·1 answer
  • Which types of conflict can you infer from the passage?
    5·2 answers
  • Light:blinding
    15·2 answers
  • Read the excerpt from Roosevelt’s State of the Union address and the poster below it.
    9·2 answers
  • 6.
    15·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!