1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
bezimeni [28]
3 years ago
5

Which popular physical activity in the Spanish speaking world would you prefer to participate in and why write your answer using

as many spanish words as possible
Spanish
2 answers:
stira [4]3 years ago
4 0
Bueno, mi familia y yo aveces jugamos una partida de futbol con unos amigos y el futbol es algo bien comun entre los latinos. Me encanta jugar futbol porque se hace bien divertido mas cuando estas con familiares e amigos. 
Pie3 years ago
3 0
Hi , here you go Si me dieran a escoger un deporte popular , yo escogería el fútbol.Ya que el fútbol ha sido siempre lo que yo he amado más . También porque el fútbol es muy divertido , nunca te aburres, es algo muy emocionante.Mi conclusión es que si me dieran a escoger un deporte popular yo escogería el fútbol.
You might be interested in
A compares two numbers or the number of itemsin two groups.​
CaHeK987 [17]

Answer:

what do you mean

Explanation:

3 0
3 years ago
Catorce dividido (÷) entre dos es igual (=)a
Fantom [35]

Answer:

7

Explanation:

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
ANSWER QUICK, IF UNABLE TO ANSWER ALL DONT WORRY ANSWER WHAT YOU CAN
ivolga24 [154]

Translated: English

ANSWER QUICK, IF UNABLE TO ANSWER ALL DONT WORRY ANSWER WHAT YOU CAN

Change the phrase with the infinitive to a phrase with the subjunctive: Me mol.esta cooking.

Question 11 options:

I love it when my sister cooks.

I was so impressed that my sister cooks.

Question 12 (1 point)

Change the phrase with the infinitive to a phrase with the subjunctive: I don't like to drive too fast.

Question 12 options:

I don't like that you drive too fast.

I don't like that you drive too fast.

Question 13 (1 point)

Change the command to a sentence with the subjunctive:

Call your friend.

Question 13 options:

I want you to call your friend.

I want you to call your friend.

I want me to call your friend.

Question 14 (1 point)

Change the command to a sentence with the subjunctive:

Listen to the song.

Question 14 options:

I hope you hear the song.

I hope you hear the song.

I hope you hear the song.

Question 15 (1 point)

Change the command to a sentence with the subjunctive:

I think Juan is a good boss.

Question 15 options:

I don't think Juan is a good boss.

I don't think Juan is a good boss.

I don't think Juan is a good boss.

The present subjunctive part 2

Question 16 (1 point)

To form the subjunctive, the first step is:

Question 16 options:

Change the verb to the "imperfect" form.

Change the verb to the "irregular" form.

Change the verb to the "yo" form.

Change the verb to the “indicative” form.

Question 17 (1 point)

Step 1: Change the verb “put” (to put / to place / to set) to the “I” form.

Question 17 options:

set

I put

pono

ponoy

Question 18 (1 point)

Step 2: What is step 2?

Question 18 options:

Since “put” is an -er verb, take off the last letter of the “yo” ending and change it to the -ar ending that matches the subject: -a, -as, -a, -amos, -áis, -  an

Since “put” is an -er verb, take off -er ending and change it to -ar.

Since "put" is an -er verb, take off the last letter of the "I" ending and change it to the "we" ending: -emos

Since “put” is an -er verb, use the present tense -er endings to match the verb to the subject: -o, -es, -e, -emos, -éis, -en

Question 19 (1 point)

For example, use the Spanish subjunctive to translate the sentence

"Lucia wants me to set the table."

Question 19 options:

Lucia wants me to set the table.

Lucia wants to set the table for me.

Lucia wants to set the table for me.

Lucia wants me to set the table.

Irregular Verbs in the subjunctive

Question 20 (1 point)

What are some irregular verbs in the subjunctive?

Question 20 options:

be, there, go, know

shop, dance, study, listen

write, read, walk, run

eat, drink, drink, cook

Question 21 (1 point)

Saved

According to the video, how would you say:

"I am asking you to be nicer."

Question 21 options:

I ask you to be more sympathetic.

I ask you that you are more likeable.

I ask you to be more likeable.

I'm asking you to be nicer.

Explanation:

Good Morning!

7 0
2 years ago
1) Voy a utilizar los platos me ______regaló mi abuela.
Sveta_85 [38]

1) Voy a utilizar los platos me ______regaló mi abuela.

Answer 1: que

Voy a utilizar los platos que me regaló mi abuela.

I am going to use the dishes that my grandmother gave me.

2) Ana comparte un apartamento con la chica a ________conocimos en la fiesta de Jorge.

Answer 2: quien

Ana comparte un apartamento con la chica a quien conocimos en la fiesta de Jorge.

Ana shares an apartment with the girl we met at Jorge's party.

3) Esta oficina tiene todo ______ necesitamos.

Answer 3: lo que

Esta oficina tiene todo lo que necesitamos.

This office has everything we need.

4) Puedes estudiar en el dormitorio _______ está a la derecha de la cocina.

Answer 4: que

Puedes estudiar en el dormitorio que está a la derecha de la cocina.

You can study in the bedroom that is to the right of the kitchen.

5) Los señores _____ viven en esa casa acaban de llegar de Centroamérica.

Answer 5: que

Los señores que viven en esa casa acaban de llegar de Centroamérica.

The gentlemen who live in that house have just arrived from Central America.

6) Los niños a ______ viste en nuestro jardín son mis sobrinos.

Answer 6: quienes

Los niños a quienes viste en nuestro jardín son mis sobrinos.

The children you saw in our garden are my nephews.

7) La piscina ______ ves desde la ventana es la piscina de mis vecinos.

Answer 7: que

La piscina que ves desde la ventana es la piscina de mis vecinos.

The pool you see from the window is the pool of my neighbors.

8) Fue Úrsula _______ ayudó a mamá a limpiar el refrigerador, es muy simpática.

Answer 8: quien

Fue Úrsula quien ayudó a mamá a limpiar el refrigerador; es muy simpática.

It was Úrsula who helped mom clean the refrigerator, she is very nice.

9) El hombre de _____ hablo es mi padre.

Answer 9: quien

El hombre de quien hablo es mi padre.

The man I'm talking about is my father.

10) ___ te dijo Pablo no es cierto.

Answer 10: lo que

Lo que te dijo Pablo no es cierto.What Paul told you is not true.

11) Tengo que sacudir los muebles ___ están en el altillo una vez al mes.

Answer 11: que

Tengo que sacudir los muebles que están en el altillo una vez al mes.

I have to shake the furniture that is in the loft once a month.

12) No entiendo por qué no lavaste los vasos ______ te dije.

Answer 12: que

No entiendo por qué no lavaste los vasos que te dije.

I don't understand why you didn't wash the glasses I told you.

13) La mujer a ______ saludaste vive en las afueras.

Answer 13: quien

La mujer a quien saludaste vive en las afueras.

The woman you greeted lives outside.

14) ¿Sabes _______ necesita este dormitorio? ¡Unas cortinas!

Answer 14: lo que

¿Sabes lo que necesita este dormitorio? ¡Unas cortinas!

Do you know what this bedroom needs? Some curtains!

15) No quiero volver a hacer ______ hice ayer.

Answer 15: lo que

No quiero volver a hacer lo que hice ayer.

I do not want to do again, what I did yesterday.

16) No me gusta vivir con personas a ______ no conozco.

Answer 16: quienes

No me gusta vivir con personas a quienes no conozco.

I don't like living with people I don't know.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​  

7 0
3 years ago
SPANISH QUESTION HELP PLEASE
omeli [17]

Answer:

durmieron

Explanation:

I speak spanish

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Please select the word from the list that best fits the definition
    6·2 answers
  • What are your plans for your next holidays? (Spanish 2-4 sentences)
    12·1 answer
  • Choose the correct pronoun.
    6·2 answers
  • What’s does Hace sol =
    11·2 answers
  • 8. Personaje del Antiguo Testamento que anunció al Mesías
    5·1 answer
  • Pls help and give tiny explanation at the end! TYSM
    9·2 answers
  • PLEASEEEEE HELPPPPP(;´༎ຶٹ༎ຶ`)SPANISHHH i love you and ur culture and im trying but its hard for me
    11·2 answers
  • Which form of the word Jugar is correct?<br><br> tu juegan<br><br> yo juego<br><br> el jugamos
    14·2 answers
  • Ellos _______ ir de viaje, pero tienen que trabajar.
    8·2 answers
  • What is the spanish anthem?
    6·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!