1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
FromTheMoon [43]
3 years ago
15

Benvolio: I pray thee, good Mercutio, let's retire: The day is hot, the Capulets abroad, And, if we meet, we shall not 'scape a

brawl; For now, these hot days, is the mad blood stirring. —Romeo and Juliet, William Shakespeare What does this excerpt foreshadow? Benvolio and Mercutio will get sick from the heat. Benvolio and Mercutio will be jealous of the Capulets’ travels. Benvolio and Mercutio will stop working soon. Benvolio and Mercutio will fight the Capulets.
English
2 answers:
luda_lava [24]3 years ago
7 0

Benvolio and Mercutio will fight the Capulets.

This takes place day after the boys go to the Capulet ball. When they were leaving the ball, Tybalt swore that he would seek revenge for Romeo and the others associated with the Montague house crashing the ball. In Benvolio's lines, he is saying that the Capulets are out about the town and if they come across them they will not be able to resist fighting. He feels that everyone is looking for a fight. It should be noted here that Benvolio doesn't really fight. He tries to be a peacekeeper, but he will defend the Montagues if necessary.

Dahasolnce [82]3 years ago
4 0
Benvolio and Mercutio will fight the Capulet family. Your Welcome!! :)
You might be interested in
What is a clause best answer gets to be brainiest
Lynna [10]

i d k

amm just give best answer

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨☺️☺️✨✨☺️✨☺️✨☺️✨☺️✨❤️☺️✨❤️✨☺️☺️✨❤️

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Plissssssssssssssssssssss​
padilas [110]

Answer: are, going, are, holding,  am waiting , help's, came, are, doing,  

Explanation:

3 0
3 years ago
Punctuate this Q...........
torisob [31]

puntuate this qualification

8 0
2 years ago
What is the meaning of the word adept as used in the passage? Use the antonym clumsy as a context clue to help you determine the
klasskru [66]

Answer:

Adept means skilled or good. Should be something along the lines of that.

Explanation:

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
PLS jak najszybciej daje naj
Anna11 [10]

Answer:

1.hasn't

2.did

3.seen

4.travel this

Hope this helps<u>;</u><u>have</u><u> </u><u>a</u><u> </u><u>great</u><u> </u><u>day</u><u>!</u><u> </u>

<u>Don't</u><u> </u><u>forget to</u><u> </u><u>follow</u><u> </u><u>up</u>

8 0
2 years ago
Other questions:
  • my english hw is getting difficult! A man wants to enter an exclusive club, but he doesn't know the password. Another man walks
    5·2 answers
  • Do you think that Odysseus is treated justly by the gods during this part of his journey?​
    10·1 answer
  • In PERCY JACKSON where is the 2nd pearl located
    14·2 answers
  • What role do sports and other organized activities play in our lives?
    9·2 answers
  • Read this claim from paragraph 2 of the passage:
    10·1 answer
  • REPARATION:
    14·2 answers
  • In “The Raven and the First Men: The Beginnings of the Haida,” which evidence best helps the reader infer that the Haida might f
    12·1 answer
  • Can someone answer the question on my profile from thirty minutes ago, please?
    6·1 answer
  • What’s the difference between racism and colorism?
    11·1 answer
  • Which statement describes the aesthetic impact the author most likely intends the resolution to have on the reader
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!