The North Island <span>is not a state/territory of Australia. "The North Island" is actually Iceland.</span>
Question A
Correct option is (iii) sought after, as it is indicated in the passage that "I was overwhelmed with gratuitous advice". Gratuitous means not required, or not necessary. Hence the author was not asking for advice, it was not sought after
Question B
Correct option is (iv) when he was on the steamer. It is indicated at the end of the passage that "The fellow passengers in the steamer began to advise us". After reading the statement, "I should want them after leaving Aden", you might feel that the correct option could be (ii) when he was in Aden, but the passage doesn't give enough information to confirm that the advice was give at the point when he was in Aden
Question C
The correct option is (iii) meat-eating would keep him healthy. It is indicated in the passage that "The majority of them said I couldn't do without meat in the cold climate. I would catch consumption.". Hence, the meat was supposed to keep him healthy and not catch consumption.
Question D
The correct option is (iv) he had promised his mother he would not do so. It is indicated in the passage that "My mother, before consenting to my departure, had exacted a promise from me not to take meat. So, I was bound not to take it, if only for the sake of the promise.".
Loess and sand dunes I believe <span />
Answer:
B. Arising in the northern plains, this river flows through states between the Appalachian and rocky mountain ranges and dumps into the Gulf of Mexico.
Explanation:
Purpose: This preferred answer best illustrates the sequence of the Mississippi River. It accompanies the course described in choice B.
Most of the money in Afghanistan is not suprisingly used to purchase weapons, amoury and military confinements. This obviously doesn't come cheap. So in thought that war would get them rich, making civilians happier with life in Afghan, everything went wrong and they had a downfall. There is not a single battle going on meaning weapons cannot be used. Meaning it was a waste of money. They then sold few amounts of guns, armoury and soldiers to the U.S and got not much money. This is why they are what they are today.