Couldn't receive discounts for the railroads: The Elkins Act attacked rebates given to certain corporations to ship their items while farmers and small businesses were paying full price to ship their goods.
The Elkins Act made rebates or discounts for the railroad illegal. It required that everyone pay the same rate to use the rail lines preventing inequities in the transportation cost and imbalanced treatment. The high prices were putting smaller businesses and farmers out of business while larger corporations were shipping more cheaply.
Answer:
Correct answer is D. Lafayette could not speak freely about these ideas everywhere.
Explanation:
A is not correct as we can conclude that Lafayette actually has developed a really strong ideas about Revolution.
B is not correct as we cannot conclude that from this passage, and of course on the other side it is impossible that everyone had same ideas.
C is not correct as of course that ideas of revolution were widespread across the country, and as we can see also among the members Masonic Military Lodge there were people with same ideas.
D is correct answer as it is obvious from the passage that he could freely speak about his attitudes after he joined the Lodge.
B: Confucius lived during the Zhou Dynasty (551B.C - 479B.C approx).