Answer:
Find the explanation below.
Explanation:
A monopolistically competitive firm is one that is in competition with many other firms selling identical but not the same products. A monopolist is a business entity that has dominated the market and is in control of a particular product in the market.
So, the above statement means that "The Beatles," were once in competition with other firms selling products that were similar to theirs. Now, however, "The Beatles" are the only suppliers of the product they sell and are in control of that particular market.
The connotation of narrow in the passage creates a feeling of D. "suffocation".
<h3>What is the meaning of connotation?</h3>
Connotation is an idea or feeling that a word invokes for a person in addition to its literal or primary meaning.
Here the connotation of narrow in the passage creates a feeling of "suffocation"
Complete question:
But a bird that stalks down his narrow cage...
The connotation of narrow in the passage creates a feeling of
indifference.
monotony.
satisfaction.
suffocation.
Learn more about connotation at:
brainly.com/question/1529095
#SPJ1
D, value conflict. Work is his opportunity cost because he values church more.
Answer:
i don't think so
Explanation:
Mechanical teacher was just a machine or computer which can teach but according to the level set without any kind of emotions whereas human teacher can make learning more easier according to the level of students who can understand their emotions as well.
A. The answer is A because D and C are incomplete, and B has improper grammar, being there is a comma after the game makes it incorrect.