1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Readme [11.4K]
3 years ago
5

What does the author mean by the following quote from paragraph 7, and how does it develop the central ideas of the article?: “W

hen leaders attempt to navigate the slippery slope of fairness, they will find themselves arbiter of public opinion and hostage to the politically correct”
English
2 answers:
____ [38]3 years ago
5 0

Answer:  

The author means that when people with power attempt to be fair they will be torn between two groups the people (critics) who feel that their choice is incorrect and the ones who feel that it is correct due to the situation. So kind of like the subject of bringing beheading back in the US many feel it is a horrible idea but many also feel it is correct. And for the second one, I am not sure because I have not read your article only the seventh paragraph.

riadik2000 [5.3K]3 years ago
5 0

According to the author, we shouldn't justify our own inertia by constantly claiming that life is unfair. People are not born in equal circumstances, but they have equal chances to make the best of their circumstances. Leaders, more than any other people, shouldn't fall prey to such vague concepts as fairness. Many things aren't fair, and that is true. Then again, many fair things wouldn't be the right things to do. Leaders should choose what is right over what is presumably fair. By pursuing "fairness", we are fooling ourselves, and providing an excuse for complaining instead of acting.

You might be interested in
Comparing products according to price per ounce is an example of what shopping strategy?
Setler79 [48]
<span>B. Unit pricing

(that's what i think)</span>
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
New technology leads to bigger cities.
OleMash [197]

gdkpgjerophjsdpflg[psjgk[opergdhdf

fkopsdkge.com/C2rK

6 0
3 years ago
PART A: What does paragraph 5 suggest about the "emotional well-being" of an individual with the median household income in 2008
Rom4ik [11]

The correct answer is; A. The average household in the US would be happier with a higher income.

Further Explanation:

Paragraph 5 from the article "‘High Incomes don’t Bring You Happiness" is one sentence long. The paragraph in its entirety is "According to the most recent census  data, the median US household income was $52,000 in 2008, with about a third of households making above $75,000."

In the article, it states that at $75,000 people are fulfilled and have a good emotional well being. It also states that anything over $75,000 drops off and people lose their emotional well being. Since the average household is at $52,000, the average household needs to rise for the average household to be happier.

Learn more about household incomes at brainly.com/question/13702613

#LearnwithBrainly

8 0
3 years ago
Simple grammar question! PLEASE ANSWER WITHIN 20 MIN:
Katyanochek1 [597]

Answer:

The most correct way to write this would be U.S.,

Explanation:

I have a few opitions which are all techincally grammaticlly correct.

First, the radio signals came from the United States; then they came from Canada. (More formal)

...came from the U.S. but then.... (also grammatrically correct)

...from the U.S., then from ....

hope this helps :)

6 0
3 years ago
Select the correct answer which detail is present in the passage and in the illustration?
-Dominant- [34]

The detail that is present in the passage and in the illustration is:

  • B. Tom using a paintbrush to whitewash the fence

<h3>What detail is contained in the passage and illustration?</h3>

Although the passage was not included in this question and could not be retrieved online, it can be seen that Tom was using a paintbrush to whitewash the fence.

He did this as he told Ben that whitewashing the fence was a pleasurable act.

Learn more about Tom and Ben here:

brainly.com/question/21475170

#SPJ1

3 0
2 years ago
Other questions:
  • Highlight each of the articles in each of the following sentences.
    7·1 answer
  • Complete the following sentence.
    12·2 answers
  • Brainliest if you can answer this without google
    9·2 answers
  • In which sentence is race used as a noun?
    6·1 answer
  • How can middle school change you ??
    6·1 answer
  • A handshake... * help please
    13·1 answer
  • Which additional word or words in the sentence should be capitalized?
    13·1 answer
  • In "The Story of Ruth," why does Ruth choose to leave Moab?
    13·1 answer
  • Why did Dante write The Inferno?
    10·1 answer
  • Which evidence does the author use to support the idea that she felt fearless?
    9·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!