<span>For over two hundred years, the reason for New England's Dark Day was unknown.
This represents the main idea because it lets the reader know that the passage is talking about a "Dark Day", where it happened (New England), and the fact that for over two hundred years it was a mystery. It also gives an indication that the mystery will have been solved by the end of the passage. </span>
Answer:
A it the answer make me brainlyest please
Explanation:
Answer:
A successful lawyer, Atticus makes a solid living in Maycomb, a tired, poor, old town in the grips of the Great Depression. He lives with Jem and Scout on Maycomb's main residential street. Their cook, an old black woman named Calpurnia, helps to raise the children and keep the houseAtticus’s wife died when Scout was two, so she does not remember her mother well. But Jem, four years older than Scout, has memories of their mother that sometimes make him unhappy.
Hope this helps!
Answer:
The answer is C. Your personal feelings about that topic.