Answer: 1650 according to 3 sources
Explanation:
According to the passage, European countries have a problem with entrepreneurs starting businessses because there is a lack of entrepreneurs in Europe. In order to promote entrepreneurs, the passage suggest to change school education, change administrative requirements and find investors that are easier to attract.
Ruomei's new liking for biology has been conditioned.
She was 'conditioned,' aka learned to love biology because of the guy she has a crush on. Previously, she wasn't interested in biology, but when she started liking this guy, she somehow connected her attraction to him to her growing love for biology. Thus, the guy was her stimulus to become conditioned to love biology.
she doesn't care about other's feelings
This can be proven from her action after telling nick that tom has a woman in new York. as soon as Tom and Daisy appear, she make a rude remark with "tense gaiety," addressed toward daisy. This indicates that she doesn't really care about other's feelings.
Answer:
The excerpt of The Odyssey reflects the important role that family plays as a strong cultural value in ancient Greek culture.
Explanation:
For ancient Greeks, the family unit was the foundation of Greek society and played a very important role in their social, political and cultural landscape. Even in our days, for modern Greeks, family still plays a very important role on one's life. The cultural value of family remains strong throughout Greek history.
When the author says "Where shall a man find sweetness to surpass his own home and his parents?" he emphasizes the great value that he puts on his own family, rather than other lands or people.