1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
melamori03 [73]
3 years ago
9

Why is the coffin passing the tavern of special interest to the three

English
2 answers:
Mademuasel [1]3 years ago
5 0
Dbbrrbrbrrb fbff f rent. Rr. Rr. R rrbrbrnr e. Re. Rbbrhthhrthbt. Rr. R. R rbrbrnrhrhbrrbhr
Basile [38]3 years ago
3 0
I think the answer is A sorry if I’m wrong
You might be interested in
3)
ziro4ka [17]

Answer:

3- C.

4- D.

Explanation:

'Dr. Heidegger's Experiment' is a short story written by Nathaniel Hawthorne.

The story is about five elderly friends who are gathered in an old cabin to perform an experiment. Dr. Heidegger, the host, has been gifted a vase of elixir of Fountain of Youth.

After Dr. Heidegger told his old friends about the elixir, Colonel Killingrew, according to the narrator did not believe him. Though the narrator describe that Colonel Killingrew did not believe him, but Colonel Killingrew's words suggests that he considered the possibilities of success of this experiment. Therefore, answer to question no. 3 is option C.

The object that has significant impact on the plot of the story is the vase that's been placed on a table that stood in the center of the room. The vase contains the gift of elixir of Fountain of Youth. The vase of water (elixir) on the table is an important object that has potential to influence the plot most dramatically. Therefore, answer to question no. 4 is option D.

6 0
3 years ago
Why people want to accomplish unusual journeys
bulgar [2K]

Answer:

Them hearing to never give up and motivation to do something great

Explanation:

Hope this helped, Have a Wonderful Day/Night!!

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
HEEEEEELP ASAP!!!! 20POINTS FOR THE ANSWER
notsponge [240]

Answer:In this passage, Stowe is discussing the passage of time. His point -- and the lesson he is trying to teach -- meshes nicely with the technique he uses to get this point across.

Stowe makes the point that when looking back on bad times ("looking back to seasons which in review appear to us as those of deprivation and trial") we often remember that there were moments of happiness ("diversions and alleviations") that prevent us from being totally unhappy.

Stowe is also trying to indicate that time passes almost without our being aware of it. While it is true time passes "a day at a time," days accumulate without our being aware of it. And so, the year will end when it feels it has barely begun. The time jump Stowe uses is a perfect way to illustrate this point.

Although Tom has to live one day at a time, and even though he is not entirely happy, before he knows it "two years were gone." Thus, this time jump allows Stowe to do two things.

First, this time jump has a practical application. This drastic time jump of two years allows Stowe to fast forward quickly in time without describing all the little and unimportant events that happened over the course of two years. (It is enough to know that Tom lived through times of deprivation but had moments of happiness.) Second, this time jump allows Stowe to illustrate the theme of the passage of time that he is discussing in this excerpt.

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is When I lay my burden down by Maya Angelou about?
ahrayia [7]
Anne henderson shows will power when the white girls try to make fun of her, and how one girl is so disrespectful that she does a handstand in a dress without any underwear on in front of ms. Henderson. Ms hendersons daughter is confused with this because her mom is letting them do it but she was taught not be disrespectful. At the end she realozes that her mother was demonstrating how someone who can stand all the burdens and obstacles given to you with willpower
3 0
3 years ago
"what is the nature of mrs. mallard's "heart trouble," and why would the author mention it in the first paragraph? is there any
Veseljchak [2.6K]

Although Mrs. Mallard's hear trouble appears to refer only to a physical condition, her true trouble is that, despite the fact that she is married to a good man, she is unhappy because she does not feel free. In this sense, it is symbolic of the unease that this lack of independence brings her. Also, the mention of her heart condiion at the beinning ofthe paragraph anticipates her eventual death. At first, the reader might think that it is the news of her husband's death that will cause Mrs. Mallard's own decease, but what triggers her heart attack is the revelation that the news were false, and that she has lost all the freedom that she had just begun to envision.

6 0
3 years ago
Other questions:
  • How might the pyramids have lead to the fall of the Old Kingdom ?
    5·1 answer
  • I take my time getting to the park on May Day because the track meet is the last thing on the program. The biggest thing on the
    7·2 answers
  • O, what a rogue and peasant slave am I! Is it not monstrous that this player here, But in a fiction, in a dream of passion, Coul
    8·1 answer
  • 5 sentence Active voice to passive voice​
    15·1 answer
  • Why must you be so
    15·1 answer
  • Read the excerpt from "A Performance to Remember."
    5·1 answer
  • How would this story be different if it was told from Echo's
    12·2 answers
  • PLease help I will Mark Branliest for first and correct answer please help. NO DANm LINKS
    11·1 answer
  • Think about the problem Elijah described at the beginning of the lesson. He needs to take steps to analyze the problem more deep
    9·2 answers
  • How have young people used activism to push for stronger gun laws?
    12·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!