In this passage from Morte d’Arthur by Sir Thomas Malory, the key word to understand the whole idea of the happenings is: adder, it means snake.
And if you still have doubts about the general idea of the passage and think that the first three options: “King Arthur attempts to slay, or kill, Sir Mordred”. “Sir Mordred fatally wounds King Arthur”.” King Arthur and Sir Mordred are expressing their distrust of each other.” Can be correct, read this sentence:
“and so rode to his party, and Sir Mordred in likewise.”
None of the first three options can be posible if the two of the knights go together to a party afterwards.
The right answer is:
A knight kills a snake with his sword.
<span>unfortunately, long after his death
"unfortunately" implies the author's viewpoint on a negative connotative scale.</span>
Hello. Unfortunately you have not informed the sources that you need to use to answer this question, which makes it impossible for me to give you an answer using these sources. However, I will help you in the best possible way.
Freedom means having autonomy and free will. In this case, an individual who has freedom is able to act according to his own wishes, without suffering any kind of limitation, or depending on anyone. Free people live according to their own terms. This does not mean that that person may violate the laws and rules of a society, as such an offense would end the freedom that that person has access to.
In this case, we can consider that to have freedom is also to have responsibility. This responsibility prevents the freedom of one individual, limits the freedom of another individual, or harms society as a whole.
Answer:
hope it helps you
Explanation:
How is Dr Roylott presented to the reader in "The Speckled Band"? Through out the story, Roylott is overall presented as threatening, dangerous and a intelligent man. This can be identified through his appearance, behaviour and motives, there is also evidence of this personality in the story.
Your answer is option 1, “,”
put it after Beth