I say the answer is conditional
The metaphor in this sentence likens the exchange of ideas (and specifically the arrival of new, radical ideas) as a battle.
The "radical thought" coming from the northeast is defended, not by believers or by thinkers, but by "shots" from newspapers and is "reinforced by regiments." This metaphor makes the arrival of new ideas a dangerous, violent -- possibly even bloody -- situation.
Answer: a
Explanation: because it has nothing to do with the hull house
Answer: The first passage of the story is about the history of formation of the Yellowstone National Park, this includes the information why it is significant, which means that author appeals to readers' emotions, describing the park with great interest and passion. The second passage has no mood, just contains some facts and statistics which would have a less appealing factor to the reader.
Explanation: