Answer: Yo mate whats up?
Explanation:
Where is the passage bc if i would’ve seen it i had the answer
The things talked in paragraph 1 contributes to the central idea of the passage and implies that education would change an enslaved person's thinking.
Frederick Douglass was the son of a slave at Great House and Mrs. Auld, the mistress, was a very kind woman. Her husband said that teaching a slave would spoil the best of him because slaves only have to obey their masters. If they are taught they would change the way of thinking by making them useless for their master. Hope this helps.
Anyone should know this but racism remains in our justice system today and everyone has a moral obligation to press on the matter because everyone should be treated equally